top of page

Νέα


Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Meat Quality στο BSAS - British Society of Animal Science
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων του έργου μας Meat Quality παρουσιάστηκαν από την Κυρία Άντα Τσουρέκη (Research Associate στο Institute of...
8 Μαΐ


Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community
Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων...
24 Φεβ


Συμμετοχή στην έκθεση Zootechnia Expo 2025
Το έργο μας Meat Quality - Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του Ελληνικού κρέατος με τεχνολογίες Blockchain-...
4 Φεβ


Συμμετοχή σην Έκθεση Zootechnia Expo 2025
Η ΕΔΟΚ και τα υπόλοιπα μέλη του έργου Meat Quality - Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του Ελληνικού κρέατος με...
23 Ιαν


Παρακολούθηση και αξιολόγηση της βόσκησης των ζώων
Ένας από τους βασικούς στόχους του έργου ”MeatQuality” είναι η ανάδειξη της σημασίας της ιχνηλασιμότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής του...
29 Οκτ 2024


Αντιπροσωπευτικός πληθυσμός φυλής Κατσικά που εκτρέφεται στην περιοχή Μπαλτούμα Ιωαννίνων
Παραγωγός: κ. Ιωάννης Δεκόλης. Photo Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
26 Μαρ 2024


Από τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.
Φυλή Καλαρρύτικο. Περιοχή Ιωάννινα. Παραγωγός κ. Γιώργος Τόλιας. Photo & Video Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
20 Μαρ 2024


Παρουσίαση του έργου Meat Quality στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023
Από τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023, όπου παρουσίασε μεταξύ άλλων...
28 Νοε 2023


Διεθνής Έκθεση Beyond 2023
Το ΕΚΕΤΑ, ως συντονιστής εταίρος του έργου MeatQuality- Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του ελληνικού κρέατος...
7 Ιουν 2023


Η ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για την ανάδειξη της παραγωγής κρέατος από αυτόχθονες φυλές βοοειδών
Η διαφάνεια σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το σύγχρονο καταναλωτή. Η βιομηχανία κρέατος δεν μπορεί...
26 Μαΐ 2023


Ο Τομέας του Κρέατος και η Κυκλική Οικονομία
Τα τελευταία χρόνια, ο όρος κυκλική οικονομία συζητιέται ολοένα και περισσότερο από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως από...
26 Μαΐ 2023


Το κρέας και η διατροφική του αξία
Με την έννοια κρέας, εννοούμε όλα τα εδώδιμα μέρη των βοοειδών, των αιγοπροβάτων, του χοίρου, των πουλερικών και των ψαριών, δηλαδή τα...
26 Μαΐ 2023


Zootechnia Helexpo 2023
Η ΕΔΟΚ συμμετείχε στην έκθεση Zootechnia Helexpo 2023, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του έργου Meat Quality. Οι συναντήσεις με...
20 Φεβ 2023


Kick off Meeting
Πραγματοποιήθηκε στις 24/1/2023 η εναρκτήρια συνάντηση (kick off meeting) όλων των μελών του έργου για την Ανάδειξη της ποιότητας και...
20 Φεβ 2023
Άρθρα


Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Meat Quality στο BSAS - British Society of Animal Science
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων του έργου μας Meat Quality παρουσιάστηκαν από την Κυρία Άντα Τσουρέκη (Research Associate στο Institute of...
8 Μαΐ


Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community
Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων...
24 Φεβ
bottom of page