26 ΜαρΑντιπροσωπευτικός πληθυσμός φυλής Κατσικά που εκτρέφεται στην περιοχή Μπαλτούμα ΙωαννίνωνΠαραγωγός: κ. Ιωάννης Δεκόλης. Photo Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
20 ΜαρΑπό τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.Φυλή Καλαρρύτικο. Περιοχή Ιωάννινα. Παραγωγός κ. Γιώργος Τόλιας. Photo & Video Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
28 Νοε 2023Παρουσίαση του έργου Meat Quality στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023Από τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023, όπου παρουσίασε μεταξύ άλλων...
7 Ιουν 2023Διεθνής Έκθεση Beyond 2023Το ΕΚΕΤΑ, ως συντονιστής εταίρος του έργου MeatQuality- Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του ελληνικού κρέατος...
26 ΜαρΑντιπροσωπευτικός πληθυσμός φυλής Κατσικά που εκτρέφεται στην περιοχή Μπαλτούμα ΙωαννίνωνΠαραγωγός: κ. Ιωάννης Δεκόλης. Photo Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
20 ΜαρΑπό τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.Φυλή Καλαρρύτικο. Περιοχή Ιωάννινα. Παραγωγός κ. Γιώργος Τόλιας. Photo & Video Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
28 Νοε 2023Παρουσίαση του έργου Meat Quality στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023Από τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023, όπου παρουσίασε μεταξύ άλλων...