top of page

Νέα


Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community
Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων...
24 Φεβ


Συμμετοχή στην έκθεση Zootechnia Expo 2025
Το έργο μας Meat Quality - Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του Ελληνικού κρέατος με τεχνολογίες Blockchain-...
4 Φεβ

Συμμετοχή σην Έκθεση Zootechnia Expo 2025
Η ΕΔΟΚ και τα υπόλοιπα μέλη του έργου Meat Quality - Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του Ελληνικού κρέατος με...
23 Ιαν
Άρθρα


Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community
Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων...
24 Φεβ


Η ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για την ανάδειξη της παραγωγής κρέατος από αυτόχθονες φυλές βοοειδών
Η διαφάνεια σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το σύγχρονο καταναλωτή. Η βιομηχανία κρέατος δεν μπορεί...
26 Μαΐ 2023


Ο Τομέας του Κρέατος και η Κυκλική Οικονομία
Τα τελευταία χρόνια, ο όρος κυκλική οικονομία συζητιέται ολοένα και περισσότερο από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως από...
26 Μαΐ 2023
bottom of page