20 ΜαρΑπό τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.Φυλή Καλαρρύτικο. Περιοχή Ιωάννινα. Παραγωγός κ. Γιώργος Τόλιας. Photo & Video Credits: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.
28 Νοε 2023Παρουσίαση του έργου Meat Quality στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023Από τη συμμετοχή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023, όπου παρουσίασε μεταξύ άλλων...
7 Ιουν 2023Διεθνής Έκθεση Beyond 2023Το ΕΚΕΤΑ, ως συντονιστής εταίρος του έργου MeatQuality- Ανάδειξη της ποιότητας και διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας του ελληνικού κρέατος...
26 Μαΐ 2023Η ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για την ανάδειξη της παραγωγής κρέατος από αυτόχθονες φυλές βοοειδώνΗ διαφάνεια σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το σύγχρονο καταναλωτή. Η βιομηχανία κρέατος δεν μπορεί...
26 Μαΐ 2023Ο Τομέας του Κρέατος και η Κυκλική ΟικονομίαΤα τελευταία χρόνια, ο όρος κυκλική οικονομία συζητιέται ολοένα και περισσότερο από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως από...
26 Μαΐ 2023Το κρέας και η διατροφική του αξίαΜε την έννοια κρέας, εννοούμε όλα τα εδώδιμα μέρη των βοοειδών, των αιγοπροβάτων, του χοίρου, των πουλερικών και των ψαριών, δηλαδή τα...