top of page
meat quality logo

Γευσιγνωσία από την Chef's Brigade Greece - Slow Food Community

Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων προβάτων που εκτρέφονται στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου μας Meat Quality, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων μελών του έργου, (Centre for Research & Technology Hellas (CERTH), EDOK Hellas, ΚΙΒΩΤΟΣ, Kokkalis Foundation) αλλά κι επαγγελματιών του χώρου.


Συγκεκριμένα αξιολογήθηκαν οργανοληπτικά οι φυλές Φλώρινας-Πελαγονίας, Καλαρρύτικο, Κατσικάς, Χίου, Charolais, Lacaune & Assaf, μέσω τυφλής γευσιγνωσίας τεμαχίων πρόβειου κρέατος, με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.


Ευχαριστούμε την Chefs' Brigade Greece - Slow Food Community για την άρτια οργάνωση και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!



Comentarios


ευραπαικο ταμειο αγροτικης αναπτυξης
υπουργειο αγροτικης αναπτυξης
eip AGRI
προγραμμα αγοτικης αναπτυξης
εσπα
meat quality
  • Facebook
  • LinkedIn

©2023 by Meat Quality.

Accessibility Statement.

Proudly created by Designature

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Υπομέτρου 16.1-16.2 

ΥΠΟΜΕΤΡΟ  16.1 – 16.2

«ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ»
ΔΡΑΣΗ 2:

«Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου (project) των Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας» ΜΕΤΡΟ 16 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

bottom of page