Tην Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025, η Chef's Brigade Greece - Slow Food Community διοργάνωσε στο εστιατόριο Nyn Esti, Γευσιγνωσία σφαγίων προβάτων που εκτρέφονται στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου μας Meat Quality, με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων μελών του έργου, (Centre for Research & Technology Hellas (CERTH), EDOK Hellas, ΚΙΒΩΤΟΣ, Kokkalis Foundation) αλλά κι επαγγελματιών του χώρου.
Συγκεκριμένα αξιολογήθηκαν οργανοληπτικά οι φυλές Φλώρινας-Πελαγονίας, Καλαρρύτικο, Κατσικάς, Χίου, Charolais, Lacaune & Assaf, μέσω τυφλής γευσιγνωσίας τεμαχίων πρόβειου κρέατος, με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.
Ευχαριστούμε την Chefs' Brigade Greece - Slow Food Community για την άρτια οργάνωση και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!
Comentarios